keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Treenipäivitystä

Heippa!

Tänään vietetään ansaittua lepopäivää :) Vaikka mieli tekisi salille tai vähintään lenkkipoluille, taidan suosiolla jättäytyä pois ja antaa lihasten levätä. On se jännä, kuinka liikunta voikaan koukuttaa niin lyhyessä ajassa. Love the feeling!

Taidan keskittyä tänään illalla perusteelliseen siivoamiseen pitkästä aikaa. On nimittäin tuo kodinhoito hieman jäänyt vähemmälle viime aikoina. Välillä kun ei vain jaksa :) Eikä sitä aina tarvitsekaan. Katsotaan, jos en tänään jaksa niin viimeistään viikonloppuna hyökkään vaatehuoneen kimppuun, jossa lattiaa peittää tllä hetkellä kasa vaatteita, jotka pitäisi a) ripustaa henkareihin, b) viikata ja laittaa hyllyille tai jopa c) heittää koneeseen. :)

Maanantaina kävin tekemässä jalkatreenin perinteiseen tapaan ja näyttää osuneen kohdalleen, sillä edelleen tuntuu varsinkin pakaroissa :) Jalkatreenissä on vaan sitä jotain ja sillä onkin hyvä viikkoa starttailla.

Jalat
Syväkyykky laitteessa
Jalkaprässi kapealla
Polven koukistukset
Polven ojennukset
Takapotkut superina
Loitontajat superina
Lähentäjät
Yhden jalan prässi
Pohkeet prässissä

Vatsat
Kylkirutistukset kahvakuulalla
Rutistukset laitteessa
Rutistukset jumppapallolla
Kierrot

Tällaisella vedettiin maanantaina :) Tähän päälle kävin vielä reippailemassa koiran kanssa reilun puolen tunnin kävelylenkin ja sen jälkeen maistuikin ruoka.


Jauhelihaa, pastaa, raejuustoa ja porkkanaa :)

Tiistaiaamuna heräsin taas viideltä ja suuntasin aamulenkille koiran kanssa ja hyvä puolituntinen tuli tallusteltua. Onneksi on iso koira, joka rakastaa liikkua niin vauhtikin on sen mukaista, kunhan ensimmäiset tyhjennykset on saatu tehtyä :) Ja se alkaa pikkuhiljaa tottumaan vauhtiinkin, kun aamulla mennään eikä vian meinata!

Tiistain treeninä töiden jälkeen oli olkapäät, haukkarit ja ojentajat. Nyt olen kyllä löytänyt omaan tekemiseen sopivan jaon, jonka jaksaa vetää täysillä loppuun joka kerta ja sen jälkeen aina tietää tehneensä. Tänään onkin olkapäät ja kädet hyvässä jumissa.Kuva osunut kohdilleen ;)


Tiistain treeni kulki seuraavasti:

Olkapäät
Pystypunnerrus kp
Viparit sivuille
Viparit eteen
Pystypunnerrus levytangolla
Pystysoutu levytangolla

Tein superina parin viparit sivuille+eteen ja superina pystypunnerrukset ja pystysoudun levytangolla ja kyllä poltteli hyvin :)

Hauikset
Hauiskäännöt kp vuorotellen
Hauiskäännöt levytangolla
Hauiskäännöt vasaraotteella
Keskitetyt hauiskäännöt

Ojentajat
Ojentajat taljassa
Ojentajapunnerrus niskan takaa
Kick Backit
Ranskalainen punnerrus

Hyvän treenin päälle vielä 20 minuutin aerobinen portaidennousulaitteessa (mikä lie oikealta nimeltään) ja treeni oli siinä :) Salin jälkeen raahauduin vielä kauppaan kun kaapit ammotti tyhjyyttään ja tällainen täydennysreissu oli tiedossa, huh :o


Ja meitä on kaks :o


Tämän päivän lounas töissä suoraan rasiasta :)


Huomenna ajattelin kokeilla jotain, mitä en ole vielä tähän mennessä tehnyt. Katsotaan pääsenkö ylös niin aikaisin :) Raportoin asiasta huomenna, pystyinkö ja mitkä on jälkifiilikset :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)