maanantai 14. tammikuuta 2013

Yhteenveto: viikko 2

Hyvää maanantaita kaikille!

Mites teillä meni viikonloppu? Tuliko juhlittua vai vietelläänkö tipatonta? Onkos muita herkuttomalla/sokerittomalla olijoita?

Itsellä on viime viikko mennyt niin kaameaa vauhtia, että ihan hirvitti. Tekemistä riitti.Treenitkin olin suunnitellut aivan eri tavalla kuin ne loppujen lopuksi menivät. Mutta näitä tulee aina välillä :) Töissä tuli tehtyä muutamat ympäripyöreät päivät, jotka verottivat jaksamista.



Vko 2





Sain kuin sainkin kuitenkin tehtyä kolme salitreeniä viikolle. Energiat ovat olleet tosin loppuviikosta aivan kateissa, joten salitreenin jälkeiset aerobiset jäivät viime viikolla kokonaan pois. Taitaa tämä hieman tiukempi ruokavalio tehdä tehtävänsä myös tällä saralla. Lisäkssi viikkoon mahtui kaksi aamuaerobista sekä sunnuntain lenkki koiran kanssa.

Vielä lauantaiaamuna oli siinä ajatuksessa, ettei viikkoon enää kolmatta salitreeniä mahtuisi, mutta sainpas sen kuitenkin lauantaina tehtyä. Ja muuten hyvä treeni olikin. Kävin tekemässä ihan perus selkä-rintapäivän vatsoilla, mutta lisäksi vielä otin mukaan hieman takareisia ja pakaroita ;) Ja hyvän tuntuman sainkin. Mikään ei ole kyllä kivempaa kuin hyvin onnistunut treeni :)

Ruokapuolella on pysytty hyvin ruodussa ja sokeriton on pitänyt nyt vajaa kaksi viikkoa, vuoden ensimmäisenä päivänähän tässä aloitettiin :) Pari kertaa on mielitekoja ollut, mutta ne on saatu sysättyä kyllä hyvin sivuun.

Mitä muuta viime viikkoon kuului kuin pitkiä työpäiviä? No häämessuja ja läksiäisiä :)

Häät ovat tulossa kesällä ja kävin toisen kaasoni kanssa Wanhassa Satamassa häämessuilla lauantaiaamuna. Saavuimme paikalle jo hieman kymmenen jälkeen ja Rautatientorilta pääsi sopivasti messubussilla ilmaiseksi aivan oven eteen. Suurin osa näytteilleasettajista olivat joko koru- tai pukuliikkeitä ja onnekseni minulta löytyy jo puku ja sormus, sillä en ikinä olisi osannut lähteä valitsemaan siitä vaihtoehtojen paljoudesta oikeaa sormusta tai oikeaa pukua.

Tämän vuoden pukumuoti näytti olevan kovin täynnä pitsiä ja omalla tavallaan se viehättää, mutta en silti näkisi itseäni kokopitsisessä puvussa ja rakastan omaa pukuani, joten.... :) Messut oli kierretty hetkessä läpi, sillä Wanha Satama ei ole kovin suuri. Matkaan tarttui muutamia ideoita, sukkanauha sekä hieman helminauhaa koristamaan juhlapaikkaa. Alla kuva vastaavasta nauhasta :)


Kuva

Koska messut oli kierretty pikaisesti ohi, kävimme kahvilla asematunnelissa. Itselleni nappasin vain kahvin :) Junalla takaisin ja kaupan kautta kotiin. Päivällä oli useampi tunti aikaa ennen läksiäisiä, joten pakkasin kamat ja suuntasin salille. Salin jälkeen pikainen suihku, ruokaa sekä laittautumaan ja auton nokka kohti toisen kaasoni kotia.

Läksiäiset pidettiin siis toiselle kaasolleni, joka lähtee vaihtoon Sloveniaan.Näillä näkymin hän tulossa takaisin vasta juhannukseksi, mutta pärjäämme kyllä siihen asti muiden tehtävien hoidossa. Hänelle on hyvä antaa sitten viimeisinä kiireisimpinä viikkoina hieman enemmän asioita hoidettavaksi ;)

Herkkuja oli tottakai tarjolla, mutta onnistuin välttämään ne kaikki ja juhlin vesilinjalla. Mukana oli omana herkkuna pieni pullo laitti limua :) Jatkoimme iltaa myös baariin, jossa oli esiintymässä 90-luvun hittejä soittava bändi, joka oli aivan mieletön!! Itse nuoruuteni ja teini-ikäni 90-luvulla eläneenä tanssijalka vipatti jo ennen kuin paikalle saavuimme ja kyllä tuliki tanssittua. Ysärihitit on vaan jotain niin parasta :D Monen tunnin tanssimisen jälkeen reidet oli kyllä hellänä eilen aamulla, huhheijaa :) Mutta olipa kivaa taas pitkästä aikaa! Ja aivan selvinpäin.

Nyt on hyvä lähteä taas uuteen viikkoon :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)