tiistai 1. tammikuuta 2013

Fiiliksiä menneestä, ajatuksia tulevasta

Aika pistää vuosi 2012 pakettiin ja keskittyä tulevaan vuoteen. Mitä tuokaan uusi vuosi tullessaan :)

Viime vuosi ola ainakin minulle se läpimurto oivaltaessani sen, kuinka voin syödä hyvää terveellistä ruokaa ja nauttia siitä samalla. Tämä saattaa kuulostaa hieman tyhmältä, tiedän. Olenhan toki aikaisemminkin tiennyt, kuinka syödä terveellisesti ja olenkin sitä tehnyt on/off-tyylillä, välillä todella terveellisesti ja seuraavana päivänä hakenut jo pizzaa. Olen nyt kuitenkin löytänyt sen kipinän terveellisempään elämään vihdoinkin ja juuri tämän kipinän avulla on helpompi pysyä oikeissa valinnoissa ja kiertää ne karkkihyllyt kaupassa kaukaa. Saan liikunnasta ja hyvästä, terveellisestä ruoasta suurempaa nautintoa kuin sokeri- tai rasvapommeista ja rakastan liikkunan jälkeistä, euforian täyteistä fiilistä. :) Vaikka mielitekoja välillä tulee, ne menevät hetkessä ohi ja ne voi kiertää ja sysätä sivuun vaikka lähtemällä kävelylle. It's not that hard :)


Kuva

Aloitin salin jälleen monen vuoden tauon jälkeen maaliskuussa 2012 ja siitä lähtien olen käynyt muutamia taukoja lukuunottamatta ahkerasti. Tykkään meidän salilsta ihan mielettömästi, sillä se ei ole täynnä olemattomia lihaksia pullistelevia miehiä tai lehtiä lukevia ja kännyköitä selaavia nuoria tyttöjä, jotka keskittyvät enemmän muiden töllöttämiseen kuin itse treenaamiseen. Meidän salilla käy isoja ukkoja ja treenaamiseen keskittyviä naisia ja fiilis on rento ja toista autetaan tarvittaessa. Olen vihdoinkin löytänyt kipinän salitreeniin, josta tykkäsin ennenkin ja tästä en luovu hetkeen :)

Olen myös huomannut, että kirjoittamalla ajatuksia ja fiiliksiä auki pystyn motivoimaan itseni hyvin ja säilyttämään sen paremmin. Vaikka huonoja hetkiä olisikin, ei niistä kannata masentua vaan puskea niiden läpi ja selättää fiilis vaikka treenillä :)


Kuva

Mitä tuo vuosi 2013? Ainakin minulta löytyy yksi motivaation lähde, jonka avulla saan draivia treenaamiseen ja terveellisempään elämään. Kyseessähän on ensi kesä ja se hetki, kun pääseen astelemaan alttarille rakkaani kanssa <3 Mutta olen kuitenkin sen jo päättänyt, että tämä projekti ei jää siihen hetkeen, vaan tulee kestämään hamaan tulevaisuuteen. Tällä satsaan itseeni ja pääsen ehkä joskus siihen vielä määrittelemättömään tavoitteeseen, jolloin tunnen olevani omassa kropassani ja se mitä näen peilistä, miellyttää omaa silmääni ja mieltäni kaikin tavoin. Viime syksy onkin sitä kohti menty ja tästä jatketaan edelleen.Lupauksia? Tammikuu on sokeriton. Monilla muilla lupauksena on tipaton tammikuu, mutta minulla se sokeriton. Meillä odottaa keittiön kaapin ovissa vanhat GFG-ohjeet, joiden mukaan mennään koko tammikuu. Kyllä, me kummatkin noudatamme näitä :) Itse olen mennyt hieman soveltaen jo pitkään, mutta nyt otamme tammikuun haasteeksi ohjeiden noudattamisen pilkulleen. Katsotaan miten menee :)

Treenaamisessa tulen panostamaan entisestään laatuun ja puhtauteen. Keskityn samalla omiin ongelmakohtiini: jalkoihin, pakaroihin, vatsaan ja käsiin. Niistä löytyy edelleen kiintetymisen mahdollisuuksia paljon :D

Alla vielä kaikille niille, jotka haluavat kiinteät reidet ja pyöreät pakarat, may this be your year ;)

Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jo etukäteen ajatuksistasi :)